Onze diensten

Wat kunnen wij
voor u betekenen?

Vraag stellen? Neem contact op

De advocaten van DNA-Legal richten zich specifiek op ondernemingen. DNA-Legal is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het insolventierecht. DNA-Legal biedt hierbij de volgende zes diensten aan:

01
MKB-ondernemers die een zakelijk geschil hebben, helpen dit op te lossen.

Ook al is alles bij de start van uw onderneming nog zo goed vastgelegd, en waren u en uw zakenpartner nog zo optimistisch en vol energie, een geschil kan altijd voorkomen. Geschillen over strategie, koers, samenwerking of andere onderwerpen.

Lees meer
02
Juridische loods bij ondernemers in zwaar weer op weg naar rustiger vaarwater.

Staat uw onderneming er financieel niet rooskleurig voor? Dan is het belangrijk dat u probeert om zelf de regie te houden. Er zijn wellicht mogelijkheden om op korte termijn financiƫle ruimte te creƫren.

Lees meer
03
Juridische gids bij ondernemers die met een overname te maken hebben.

Staat u voor een overname? Dan is het belangrijk om niet te lang te wachten met het inwinnen van juridisch advies.

Lees meer
04
Afgeven legal of second opinion op het gebied van het ondernemingsrecht of het insolventierecht.

Indien u behoefte heeft aan een legal of second opinion op het vlak van het ondernemings- of insolventierecht neem dan contact op.

Lees meer
05
Arbeidsrecht

Wij staan zowel werkgevers als werknemers bij als een conflict speelt in het kader van het arbeidsrecht. Ook geven wij graag adviezen op het vlak van het arbeidsrecht.

Lees meer
06
Huurrecht

Wij staan zowel verhuurders als huurders bij als een conflict speelt in het kader van de huur van een bedrijfsruimte. Ook geven wij graag adviezen op het vlak van het huurrecht.

Lees meer