2019-01-24

Faillissement Vital & Balance

Vraag stellen? Neem contact op

Dinsdag 22 januari 2019 is door de rechtbank Rotterdam de besloten vennootschap Vital & Balance B.V. in staat van faillissement verklaard. Martijn Wesselink van DNA-Legal is benoemd tot curator.  Vital & Balance exploiteert een Natuurvoedingswinkel in het centrum van Gorinchem (Westwagenstraat 19). Deze winkel is in verband met het faillissement direct beschikbaar voor overname. Indien u interesse heeft in overname van de winkel inclusief inventaris en voorraad, laat het dan uiterlijk 1 februari 2019 aan mij weten (via: noteboom@dnalegal.nl). Indien u uitsluitend interesse heeft in overname van de voorraad en / of de inventaris hoor ik dat ook graag uiterlijk 1 februari 2019 (voor het geval de winkel niet integraal wordt overgenomen).


Indien u schuldeiser bent, kunt u uw vordering bij de curator indienen, bij voorkeur online via de website www. crediteurenlijst.nl. Dat gaat als volgt. U registreert zich als crediteur door middel van een beveiligde internetverbinding. U krijgt direct per e-mail inlog-gegevens voor toegang tot uw eigen account. Bovendien krijgt u bij registratie een checklist met tips, waarmee u de kans verkleint dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet.

2023-11-14

De Tijdelijke Wet Transparantie Turboliquidatie

In deze blog bespreek ik op hoofdlijnen de Tijdelijke Wet Transparantie Turboliquidatie (TWTT) die op 15 november 2023 in werking is getreden.

Lees bericht
2023-06-13

Persbericht curator

Op 6 juni 2023 heeft de Rechtbank Rotterdam de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buddy Payment B.V. in staat van faillissement verklaard met aanstelling van mr. M.J. Noteboom van DNA Legal B.V. tot curator.

Lees bericht