2019-09-18

Faillissement Hello Family B.V.

Vraag stellen? Neem contact op

Dinsdag 17 september 2019 is door de rechtbank Rotterdam Hello Family B.V. in staat van faillissement verklaard. Martijn Wesselink van DNA-Legal is benoemd tot curator. Hello Family (beter bekend onder de namen Hello Kids en 18 Nul Drie) is een kledingwinkel op winkelcentrum De Meent in Papendrecht. 

 

Indien u schuldeiser bent, kunt u uw vordering bij de curator indienen, bij voorkeur online via de website www. crediteurenlijst.nl. Dat gaat als volgt. U registreert zich als crediteur door middel van een beveiligde internetverbinding. U krijgt direct per e-mail inlog-gegevens voor toegang tot uw eigen account. Bovendien krijgt u bij registratie een checklist met tips, waarmee u de kans verkleint dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet.

Wil u contact opnemen met Martijn Wesselink? Mail naar wesselink@dnalegal.nl

2023-11-14

De Tijdelijke Wet Transparantie Turboliquidatie

In deze blog bespreek ik op hoofdlijnen de Tijdelijke Wet Transparantie Turboliquidatie (TWTT) die op 15 november 2023 in werking is getreden.

Lees bericht
2023-06-13

Persbericht curator

Op 6 juni 2023 heeft de Rechtbank Rotterdam de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buddy Payment B.V. in staat van faillissement verklaard met aanstelling van mr. M.J. Noteboom van DNA Legal B.V. tot curator.

Lees bericht