2019-09-18

Faillissement Drechtsteden Bouw B.V.

Vraag stellen? Neem contact op

Dinsdag 17 september 2019 is door de rechtbank Rotterdam Drechtsteden Bouw B.V. in staat van faillissement verklaard. Albert Dunsbergen van DNA-Legal is benoemd tot curator. Het specialistische vakgebied van Drechtsteden Bouw is houtskeletbouw.


Indien u schuldeiser bent, kunt u uw vordering bij de curator indienen, bij voorkeur online via de website www. crediteurenlijst.nl. Dat gaat als volgt. U registreert zich als crediteur door middel van een beveiligde internetverbinding. U krijgt direct per e-mail inlog-gegevens voor toegang tot uw eigen account. Bovendien krijgt u bij registratie een checklist met tips, waarmee u de kans verkleint dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet.


Wil u contact opnemen in het kader van dit faillissement? Mail naar wesselink@dnalegal.nl.

2023-11-14

De Tijdelijke Wet Transparantie Turboliquidatie

In deze blog bespreek ik op hoofdlijnen de Tijdelijke Wet Transparantie Turboliquidatie (TWTT) die op 15 november 2023 in werking is getreden.

Lees bericht
2023-06-13

Persbericht curator

Op 6 juni 2023 heeft de Rechtbank Rotterdam de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buddy Payment B.V. in staat van faillissement verklaard met aanstelling van mr. M.J. Noteboom van DNA Legal B.V. tot curator.

Lees bericht