mr. P.J.E.M. (Pim) Nuiten

Vraag stellen? Neem contact op

Pim Nuiten (1961), geboren en getogen Brabander en nog altijd sociaal en maatschappelijk actief in de omgeving Oosterhout, heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is sinds 1989 advocaat. Vanaf 1992 is hij partner en leidt hij het kantoor Dordrecht.

Als civiel advocaat richt hij zich op het ondernemings-, arbeids- en insolventierecht. Hij wordt door de rechtbank Rotterdam regelmatig aangesteld tot curator in complexe faillissementen. In 2021 heeft Pim de specialisatieopleiding tot WHOA Herstructureringsdeskundige bij de Universiteit Leiden met succes afgerond. Pim staat voor u klaar voor al uw vragen omtrent herstructurering van bedrijven en insolventie.

Van oktober 2001 tot en met oktober 2007 was Pim Deken van de Orde van Advocaten te Dordrecht. Sinds mei 2008 is hij tevens werkzaam als rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Oost Brabant, standplaats 's-Hertogenbosch. Verder was hij van april 2010 tot en met 31 maart 2022 lid van de Raad van Discipline te Den Haag, het college dat tuchtrechtzaken voor advocaten behandelt. Pim is ook lid van de vereniging van tuchtrechtadvocaten, 'Disciplina'.

Pim was lid van de internationale advocatenorganisatie ‘Association International des Jeunes Avocats’ (AIJA) en is tegenwoordig lid van de internationale organisatie voor accountants en advocaten IGAL.

In zijn maatschappelijk leven is hij onder meer actief bij Rotary Oosterhout en bij het Bestuur van de Coöperatieve Vereniging van Hockeyclub De Warande. Zijn passie ligt naast zijn werk bij hockey en golf. Vandaar dat Pim ook aangesloten is bij de Businessclub van de Oosterhoutse Golfclub.


Profiel van Pim Nuiten weergevenTerug naar het overzicht